ГоловнаПолітика

Тимошенко пропонує покласти край виставці сантехніки і лікувати дітей

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко відмовляється від лікування в Центральній клінічній лікарні "Укрзалізниці" в Харкові у зв'язку з "показухою" і вимагає використовувати підготовлений для неї блок шпиталю для лікування дітей.

Тимошенко пропонує покласти край виставці сантехніки і лікувати дітей
Сантехника в возможной палате Тимошенко
Фото: http://www.kvs.gov.ua

Як повідомляє власний кореспондент ІА "Міст-Харків", про це йдеться в заяві екс-прем'єра, яку біля стін Качанівської колонії зачитала її донька Євгенія.

Як сказано в заяві, "останнім часом в колонії, в лікарні що день, то проходять виставки обладнання, сантехніки, дні відкритих дверей та інші бієнале". При цьому, зазначає Тимошенко, її позбавили головного багатства - свободи.

"Віктор Федорович говорить про те, що в цих умовах мені краще, ніж на волі - це філософія садиста", - заявила вона.

Екс-прем'єр також підкреслила, що "популістські умови утримання в лікарні створюються, тоді як звичайні громадяни не мають можливості купити навіть найнеобхідніші ліки для своїх смертельно хворих близьких".

"Я категорично відмовляюся від лікування в ЦКЛ "Укрзалізниці" і вимагаю використати ці можливості для лікування хворих дітей. А плазму, яку забрали в головлікаря, поверніть людині", - додала вона.

Також у заяві йдеться про те, що єдиною вимогою екс-прем'єра є виконання рекомендацій німецьких лікарів.

Нагадаємо, раніше

Юлія Тимошенко говорила про те, що погодиться на лікування в клініці залізничників, якщо такими будуть рекомендації німецьких фахівців.

Ти часом палату для неї вже підготували і навіть устигли докладно показати журналістам.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram