ГоловнаПолітика

Кабмін сьогодні плануватиме бюджет на 2013 рік

Кабінет Міністрів України сьогодні, 5 квітня, на своєму засіданні розгляне проект постанови про схвалення прогнозу проекту основних напрямків бюджетної політики на 2013 рік.

Кабмін сьогодні плануватиме бюджет на 2013 рік
Фото: Макс Левин

Доповідатиме на цю тему міністр фінансів Юрій Колобов, йдеться в порядку денному засідання Кабінету Міністрів, який опубліковано на офіційному сайті уряду.

Як повідомляли, Мінфін пропонує закласти зростання економіки в Україні 2013 року на рівні 6,5% ВВП.

Окрім того, Колобов запрезентує членам Кабміну проект постанови про схвалення прогнозу Державного бюджету України на 2013-2014 рр.

Голова Національного агентства з питань державної служби В'ячеслав Толканов представить проект постанови про визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Кабміну (щодо порядку затвердження терміну перебування на держслужбі). Варто зазначити, що в середині березня Верховна Рада України подовжила граничний вік перебування чиновників на держслужбі.

Кабмін розгляне проект постанови про перенесення терміну закінчення формування єдиного державного реєстру громадян, які потребують поліпшення житлових умов. Про терміни перенесення створення реєстру говоритиме міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Анатолій Близнюк.

Проект постанови про збільшення 2012 року розміру допомоги дітям-сиротам, які позбавлені батьківського піклування, після досягнення ними 18-річного віку доповідатиме міністр науки і освіти, молоді та спорту Дмитро Табачник.

Міністр економічного розвитку і торгівлі Петро Порошенко представить проект постанови про затвердження угоди між урядом України та ООН стосовно промислового розвитку, про врегулювання заборгованості за нараховані вклади в рамках сплати платежів.

Міністр надзвичайних ситуацій Віктор Балога доповідатиме з приводу проекту постанови про підписання угоди між урядом України та урядом Японії про співпрацю у сфері післяаварійного реагування на надзвичайні ситуації на атомних електростанціях.

Віце-прем'єр-міністр - міністр інфраструктури Борис Колесніков представить членам уряду проект постанови про визнання такою, що втратила чинність, постанови про затвердження концепції Державної цільової програми безпеки польотів на період до 2015 р.

Міністр енергетики та вугільної промисловості Юрій Бойко запропонує членам Кабміну затвердити фінансовий план держпідприємства "Національна енергетична компанія "Укренерго" на 2012 р.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram