ГоловнаПолітика

Кримський міністр: не хочу вихвалятися, але вілла в Іспанії є

Міністрові аграрної політики і продовольства Криму Валерію Кравцеві належить нерухомість у Донецьку, Криму і навіть в Іспанії.

Кримський міністр: не хочу вихвалятися, але вілла в Іспанії є
Фото: www.rada.crimea.ua

Про це він розповів сайту "Крим. Коментарі".

Кримський міністр запевняє, що в АРК має лише квартиру.

"Я купив тут квартиру - 72 квадратні метри в новобудові - і більш нічого", - сказав він.

Наявність нерухомості в Донецькій області міністр теж не заперечив, щоправда, спростував інформацію про те, що здає її в оренду.

На запитання, чи правда, що він має ще й віллу в Іспанії, Кравець відповів: "Правда, але я вихвалятися не полюбляю. Все написано в моїй декларації, де і що маю".

Перед цим, в одному з інтерв'ю кримським журналістам, міністр зізнався, що має садибу, на території якою є плантація з 132 сортами троянд, серед яких чайна, паркова, чайно-гібридна, бордюрна, плетиста, витка, ґрунтопокривна, карликова. Окрім троянд, у садку є чорнобривці, яблуні, груші, персики, абрикоси, кизил, фундук, айва, а в теплицях росте карликовий гранат.

Нагадаємо, на прес-конференції Кравець заявив, що не має наміру публікувати свою декларацію про доходи. "Фокус" почитайте. Ну а навіщо? Дражнити людей? Ну, скажіть, навіщо? Це добре - деякі читають, а основна маса ж не читає... І слава Богу! От і все!" - пояснив аграрний міністр. Утім, він назвав суму своєї платні і розповів, що певним чином альтруїст і на свої особисті потреби зарплату не витрачає.

"У мене платня 3560 грн, ну, іноді бувають премії. Це сума без набавок. Але ці гроші йдуть на картку. Я попередню свою зарплату не всю витратив. Купив до школи мати, баскетбольні та футбольні м'ячі, кільця, тенісні столи. Віддав усе в одну школу. Я своєї зарплати на себе не витрачаю. На себе витрачаю дивіденди і доходи з депозитів", - пояснив Кравець.

Після прес-конференції Кравець повідомив сайт "Крим. Коментарі", що особисто не цікавився, на котрому щаблі він у рейтингу, його це не цікавить, тому й не коментував, наскільки правильно журналісти підрахували його мільйонні доходи. «Мені байдуже, що і як вони там рахують і на якому я місці", - зауважив він.

Нагадаємо, Кравець опинився на 106 рядку у списку найзаможніших людей України. Статки міністра, з яким пов'язують кондитерську фабрику АВК, оцінили у $89,3 млн. Цікаво, що за рік Кравець опустився в рейтингу на три щаблі. 2011-го його багатства оцінювали в $114,1 млн.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram