ГоловнаСуспільствоПодії

У київській "Арена-Сіті" шукали наркотики

Під час рейду було затримано 24 відвідувача нічного клубу.

У київській "Арена-Сіті" шукали наркотики
Фото: http://kommersant.ua

Київська міліція 22 жовтня провела рейд у нічному клубі Party Room, розташованому в ТЦ "Арена-Сіті" в центрі столиці.

Увагу міліції привернула реклама нічних вечірок цього клубу з обіцянками "Ульотного відпочинку" і фотографії відвідувачів на його сайті, багато з яких були в неадекватному стані.

"Далі оперативним шляхом була отримана інформація про те, що в клубі продають наркотики, після чого було вирішено провести там перевірку", - розповіли виданню "Коммерсантъ-Украина" в прес-службі ГУ МВС у Києві.

Як повідомило видання представник київської міліції, який брав участь у рейді, деякі відвідувачі на появу оперативників "відреагували досить агресивно". "Вони почали погрожувати, нецензурно висловлюватися, але конфлікту все ж вдалося уникнути", - пояснив він. За даними міліції, під час рейду було затримано 24 людей у стані наркотичного сп'яніння. У чотирьох із них - дівчини і трьох хлопців - виявили наркотики: таблетки і пакетики з порошком (кокаїн, героїн, екстазі та амфетамін).

Співрозмовник газети розповів, що двадцять осіб відпустили доволі швидко, а з тими, в кого знайшли пакетики і таблетки, "довелося поговорити докладніше". "Дівчина заявила, що наркотики їй у торбинку підклав невідомий, а один з хлопців сказав, що йому в кишеню дозу поклала дівчина, з якою він танцював", - зазначило джерело. Ще один затриманий повідомив, що речовину він придбав у чоловіка "неслов'янської зовнішності". Зрештою, цих чотирьох теж відпустили. Зараз вирішується питання про порушення кримінальної справи.

У Party Room обурилися рейдом міліції. "Вважаємо, що це вторгнення було незаконним, оскільки наркотики знайшли не в нашому закладі, а в людей, які прийшли до клубу відпочити", - заявила guest-менеджер клубу Анжела Яковенко.

Раніше повідомлялося, що у квітні в навчальних закладах вилучили понад 30 кілограмів наркотиків під час операції "Генофонд".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram