ГоловнаКультура

Київським ДАІшникам наказали стежити за нічними перегонами

У прокуратурі стверджують, що інспектори мають усі необхідні засоби.

Київським ДАІшникам наказали стежити за нічними перегонами
Фото: magnolia-tv.com

Прокуратура зобов'язала ДАІ забезпечити порядок на дорогах Києва в ніч із п'ятниці на суботу, коли мають відбутися нелегальні перегони.

Про це заявив керівник управління прокуратури В'ячеслав Мармиш.

За його словами, прокуратура змусила ДАІ суворо контролювати місця несанкціонованих заїздів, зокрема Бориспільську трасу.

"Вони мають технічні засоби для того, щоб знати, де і коли їх проводитимуть. І саме завдання органів ДАІ - своєчасно забезпечити правопорядок у таких місцях, безпосередньо виїжджаючи в ці місця, забезпечуючи їх відповідними нарядами", - зазначив Мармиш.

Напередодні стало відомо, що з 22:00 п'ятниці до 4:00 суботи в Києві стритрейсери влаштують автопробіг у пам'ять про загиблих.

Нагадаємо, Чекашкін загинув пізно ввечері 22 вересня в Києві під час нелегальних автоперегонів. 38-річний Сергій Чекашкін очолював департамент фінансової політики Міністерства економічного розвитку і торгівлі. Він також входив до наглядової ради Ощадбанку і Державної іпотечної установи. До осені 2010 року був заступником голови Державної податкової служби, де курирував, зокрема, питання відшкодування ПДВ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram