ГоловнаКультура

У Києві пройдуть незаконні вуличні перегони

ДАІ закликала і організаторів, і учасників відмовитися від незаконних дій.

У Києві пройдуть незаконні вуличні перегони
Авто, на котором разбился Сергей Чекашкин

Управління ДАІ Києва закликало і організаторів, і учасників незаконних вуличних перегонів відмовитися від таких незаконних дій. Замість цього їм запропонували провести змагання в рамках закону - на трасі спорткомплексу "Чайка".

У ніч із п'ятниці проти суботи в Києві заплановано вуличні перегони пам'яті чиновника Мінекономіки Сергія Чекашкіна, який розбився в ДТП на Dodge Viper 23 вересня. Про це йдеться в повідомленні прес-служби київської ДАІ.

"Державтоінспекція столиці звертається до всіх учасників запланованих на ніч п'ятниці вуличних перегонів пам'яті загиблого Сергія Чекашкіна з проханням врахувати, що такі заходи, якщо на їх проведення немає дозволу, є незаконними", - зазначено в повідомленні ДАІ.

Управління ДАІ Києва закликало і організаторів, і учасників незаконних вуличних перегонів відмовитися від таких незаконних дій.

"Замість цього пропонуємо провести це в рамках закону, наприклад, на спорткомплексі "Чайка", де всі охочі зможуть помірятися силами своїх транспортних засобів", - зазначили в прес-службі.

Як повідомляли, в ніч проти неділі, 23 вересня, в Києві під час нелегальних автоперегонів загинув Сергій Чекашкін, директор департаменту фінансової політики Міністерства економічного розвитку і торгівлі України. Крім нього, загинули ще дві людини.

За повідомленням очевидців, автоперегони відбувалися на проспекті Бажана в Києві, відразу за Південним мостом. Співробітників ДАІ, які приїхали на місце події, організатори в нецензурній формі попросили піти та продовжили гонки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram