ГоловнаСуспільствоПодії

Сьогодні в Києві відкриють Міжнародний фестиваль класичної музики

Виступи пройдуть у концертному залі галереї "Лавра" та філармонії.

Сьогодні в Києві відкриють Міжнародний фестиваль класичної музики
Фото: goodfon.ru

Сьогодні, 4 вересня 2012 року, в Києві почнеться Міжнародний фестиваль класичної музики Chamber Music Session. Майданчиком для виступів стане концертний зал галереї "Лавра" та Київська державна філармонія. Фестивальні заходи триватимуть до 12 вересня.

Про це повідомили організатори фесту.

Метою проведення фестивалю є прагнення привернути увагу до класичної музики людей різного віку та різних інтересів, не лише любителів академічної музики в звичному її розумінні. Chamber Music Session - 2012 буде новаторським у багатьох аспектах, концертний зал і події в рамках фестивалю буде посилено інноваційними інтерактивними технологіями.

"Ми хочемо створити атмосферу справжнього фестивалю, коли зовсім не важливо, скільки років ти слухаєш музику і як багато виконавців знаєш, - наголосив Ігор Волков, продюсер фестивалю Chamber Music Session - 2012. - Фестиваль надає унікальну можливість почути наживо найкращих виконавців сучасності, обговорити свої враження та емоції, поділитися ними. Така подія відбувається раз у житті, живе виконання тим і унікальне, що ніколи не повторюється і трапляється тільки раз".

Цього року серед учасників Chamber Music Session - 2012 відомі виконавці з Європи та США: Кевін Кеннер (США), П'єр Ів Арто (Франція), Массіміліано ферати (Італія), Барт ван Оорт (Нідерланди), Генріх Світцер (Данія) та багато інших. У рамках заходу відбудеться 17 виступів.

Окрім того, в рамках Chamber Music Session - 2012 відбудуться майстер-класи з учасниками та гостями фестивалю.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram