ГоловнаПолітика

У мажоритарника від "УДАРу" розгромили офіс і вкрали машину

Олексій Давиденко стверджує, що до пригоди може бути причетний екс-зять Черновецького.

У мажоритарника від "УДАРу" розгромили офіс і вкрали машину
Фото: qday.pro

У п'ятницю, 31 серпня, невідомі розгромили комерційний офіс депутата Київради Олексія Давиденка, який балотується до ВР від "УДАРу" в 216 одномандатному виборчому округу.

Про це в ексклюзивному коментарі LB.ua повідомив сам депутат.

За його словами, з кабінету зловмисники винесли документацію і комп'ютери. Також, за словами Давиденка, вночі 3 вересня у нього вкрали автомобіль.

"Я підозрюю, що до цього причетна команда кандидата Супруненка, який балотується в тому ж окрузі, що і я, - заявив кандидат у депутати. - Ми думаємо, що це спроба натиснути на мене".

"Я давно звернув увагу, що за мною і начальниками штабів почали стежити. Але ми до цього нормально ставилися: попереду вибори, зрозуміло, що конкуренти хочуть знати, з ким ми зустрічаємося, куди їздимо. Після пограбування офісу та крадіжки авто, я почав переживати за свою сім'ю", - поділився депутат.

За словами Давиденка, провокації проти його діяльності як кандидата в депутати почалися вже давно. "У середу і четвер минулого тижня я проводив зустрічі з виборцями у своєму окрузі - на Рембазі і в районі ДВРЗ у Києві. Під час зустрічей були спроби влаштувати провокації: приїжджали молодики спортивної статури, вигукували образи та погрози на адресу кандидата від партії "УДАР". Також побили нашого агітатора", - повідомив Давиденко.

Він повідомив, що подав усі необхідні заяви в правоохоронні органи.

Нагадаємо, раніше член "УДАРу" Ірина Геращенко заявляла про тиск із боку влади на їхніх кандидатів у мажоритарних округах. "До кандидатів від опозиції приходять такі самовисуванці або офіційні представники партії влади і пропонують домовитися і знятися з виборів. Власне, вже починають залучати такий механізм підкупу не тільки виборців, а й можливих майбутніх депутатів", - заявила тоді Геращенко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram