ГоловнаПолітика

Новий керівник ГУ освіти буде на виборах працювати на ПР, - думка

Персона Оксани Добровольської, яка очолила сьогодні столичне управління освіти, на думку київських депутатів, виглядає не однозначно.

Новий керівник ГУ освіти буде на виборах працювати на ПР, - думка
Оксана Добровольская
Фото: batkivshina-kiev.com.ua

"Призначення Добровольської виглядає дивно, враховуючи, що її попередниця Віра Горюнова написала заяву про звільнення за власним бажанням у самий розпал підготовки до навчального року", - написав у блозі на LB.ua депутат Київради від фракції "УДАР" Олексій Давиденко.

Він повідомив, що Оксана Добровольська - діючий член ВО "Батьківщина" з 2005 року.

"Навіщо ж напередодні виборів Партія Регіонів поставила діючого члена БЮТ на чолі столичної освіти?, - задається питанням депутат. - Очевидно, що кадрові перестановки зумовлені наближенням виборів до Парламенту. Адже управління освіти - це важливий передвиборний інструмент будь-якої влади".

На думку депутата, Добровольська не отримала б посаду такого рівня, якби не пообіцяла партії влади співробітництво в передвиборний період.

"Партія Регіонів перед виборами не буде розкидатися такими посадами, будь здобувач хоч тричі досвідченим чиновником у сфері освіти. Єдине, що перед виборами може зацікавити ПР - це запевнення у вірності", - написав він.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram