ГоловнаСуспільствоПодії

До Києва привезуть знаменитий британський спектакль

"Готель Мафусаїл" покажуть 12 і 13 вересня

До Києва привезуть знаменитий британський спектакль
Фото: platfor.ma

Театральна група Imitating the Dog привезе у вересні до Києва постановку "Готель Мафусаїл".

"Готель Мафусаїл" - історія про нічного портьє Гаррі. Готель, у якому працює Гаррі, знаходиться в місті, де триває війна. Навколо стрілянина і страждання, але робота головного героя його повністю влаштовує - він спокійно реєструє відвідувачів і живе в закритому від усіх просторі. Єдина проблема: Гаррі не пам'ятає, як він потрапив у цей готель, ким був раніше, і взагалі не впевнений, чи його насправді звати Гаррі.

Спектакль поставила експериментальна група Imitating the Dog 2006 року. Тоді ж він отримав приз критиків на фестивалі Frindge в Единбурзі (один з найпрестижніших театральних фестивалів світу).

Групу Imitating the Dog вважають однією з передових театральних труп Великобританії. The Guardian називає її трупою, яка "випередила всіх у своїх дослідах над природою театру". Imitating the Dog була заснована в Лідсі 1998 року, відтоді вона представила 5 великих вистав, багато маленьких постановок та освітніх проектів.

Однією з особливостей цієї британської трупи є використання цифрових медіа, дизайну та фізичного перфомансу у своїх постановках.

Спектакль "Готель Мафусаїл" пройде в Малому залі Палацу "Україна" 12 і 13 вересня. Гастролі театру присвячені 20-річчю British Council в Україні. Ціна квитків - від 120 до 200 грн.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram