ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві можна буде обмінятися непотрібним одягом і взуттям

11 липня в столиці пройде вечірка дрес-кросингу, де всі охочі зможуть обмінятися набридлими речами або тими, що не пасують.

У Києві можна буде обмінятися непотрібним одягом і взуттям
Фото: megaweek.ru

Організатори повідомляють, що вечірка під назвою "Речизм" відбудеться у столиці вже вчетверте, проте тепер гості зможуть приносити не тільки одяг чи взуття, а й будь-які інші речі в найширшому сенсі цього слова.

Ольга Антонова, яка вже вчетверте організовує вечірку дрес-кросингу, розповіла, що, керуючись досвідом минулих вечірок, цього разу ввели кілька нових правил. "Наші гості можуть принести скільки завгодно одиниць одягу, взуття чи аксесуарів, однак цього разу ми вводимо ліміт на речі, які можна буде забрати із собою. Ліміт становить 5 речей, за кожну наступну одиницю доведеться доплатити 10 гривень", - повідомила вона.

Антонова впевнена: так гості відповідальніше ставитимуться до добору речей, замість того щоб хапати все підряд.

Вона розповіла, що речі потрібно приносити завчасно - щодня із 11:00 до 23:00, але тільки до 10 липня - за адресою: Володимирська, 49-а (Вільний Простір Циферблат). Там можна купити і вхідний квиток на вечірку "Речизм". Квиток дасть право брати участь у дрес-кросингу навіть тим, хто нічого не приніс для обміну. Ольга нагадала: речі для обміну повинні бути в доброму стані, одяг - випраний і випрасуваний. Головний критерій для відбору визначається фразою "те, що носили б самі".

Організатори запевняють, що речі, які залишаться після вечірки, передадуть Благодійній організації "Сяйво надії" в Мелітополі.

Щоб стати учасником акції, потрібно заздалегідь заповнити реєстраційну форму на сайті заходу і прийти 11 липня о 19:00 за адресою: Володимирська, 49-а (Вільний Простір Циферблат).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram