ГоловнаЕкономікаБізнес

IKEA призупинила роботу українського інтернет-магазину через дуже великий попит

Компанія вирішила обробляти і доставляти вже зареєстровані замовлення і тимчасово обмежити можливість оформляти нові.

IKEA призупинила роботу українського інтернет-магазину через дуже великий попит
Фото: tsn.ua

Шведська компанія IKEA, найбільший у світі рітейлер меблів і товарів для дому, прийняла рішення тимчасово обмежити можливість оформляти нові замовлення в українському інтернет-магазині.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на офіційний коментар IKEA.

"Щоби задовольнити попит і надалі відповідати високим стандартам IKEA і очікуванням клієнтів, ми прийняли рішення обробляти й доставляти вже зареєстровані замовлення й тимчасово обмежити можливість оформляти нові", – йдеться в повідомленні.

Водночас наголошується, що компанія робить усе можливе для якнайшвидшого відновлення діяльності сайту.

"Разом із місцевими сервіс-провайдерами команда IKEA наполегливо працює, щоби розширити можливості і відповідати очікуванням покупців. Ми робимо все можливе, щоби відновити діяльність сайту якомога швидше, і як тільки це стане можливим, відразу вам повідомимо", – додали в компанії.

Нагадаємо, IKEA 14 травня офіційно запустила можливість замовлення товарів з інтернет-магазину в Україні, а також відкрила пункти видачі в київських ТЦ Auchan Rive Gauche і ТЦ Metro Cash & Carry.

Відзначимо, що IKEA вийшла на український ринок із третьої спроби. Свій перший торговий центр компанія планувала відкрити поруч із Бориспільською трасою у 2006 році. Тоді вона так і не змогла отримати 70 га лісу, оскільки київська влада була проти вирубки дерев. Другу спробу IKEA зробила у 2009-му, коли придбала ділянку площею 60 га в Одеській області. Але вже через рік без пояснення причин оголосила про відхід з України.

У 2013 році IKEA очолила список міжнародних брендів, яких найбільше не вистачає українським споживачам.

Повідомлялося, що після запуску інтернет-магазину IKEA планує відкрити свій магазин у новому міському форматі (city store) у Києві. Компанія недавно підписала договір оренди з торгово-розважальним центром Blockbuster Mall. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram