ГоловнаЕкономікаДержава

У "Нафтогазі" назвали представників України на слуханнях у Гаазі

Усні слухання відбудуться в листопаді 2020 року.

У "Нафтогазі" назвали представників України на слуханнях у Гаазі
Фото: vesti-ukr.com

На процесі проти Росії в Гаазі позицію України представлять директор з юридичних питань Ярослав Теклюк за експертної підтримки радника голови правління "Нафтогазу" Олени Зеркаль.

Про це повідомили в пресслужбі НАК "Нафтогаз України", передає РБК-Україна.

Повідомляється, що НАК "Нафтогаз України" визначилася зі своїми представниками на усних слуханнях, які відбудуться в листопаді 2020 року в Гаазі, про розмір компенсації за експропріацію Росією кримських активів компанії.

Крім того, в рамках трансформації група "Нафтогаз" оптимізує внутрішню організаційну структуру, функціонал і обов'язки між підрозділами.

"Трансформація усуває дублювання функцій, спрощує взаємодію підрозділів, вибудовує структуру, яка підвищить ефективність групи", - йдеться в повідомленні.

У пресслужбі нагадали, що реструктуризовано низку функцій дивізіону "Інтегрований газ", довгострокового планування, ринкових досліджень та довгострокового прогнозування, корпоративних комунікацій, загального операційного керівництва тощо.

Нагадаємо, в січні стало відомо, що "Нафтогаз України" подає оновлені позови проти РФ до Третейського суду Гааги. Тоді сума компенсації оцінювалася приблизно в $7 млрд. Разом з відсотками сума становила $8 млрд.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram