ГоловнаЕкономікаДержава

Сервісні центри МВС відновлять роботу за попереднім записом

Реєстрація автомобілів була два місяці заблокована через карантин.

Сервісні центри МВС відновлять роботу за попереднім записом
Фото: hsc.gov.ua

Сервісні центри Міністерства внутрішніх справ відновлять роботу з 12 травня, але братимуть клієнтів за попереднім записом.

Про це повідомив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

"Очевидно, що за два місяці карантину українці були змушені відкладати операції з купівлі-продажу транспортних засобів. Дуже важливо, щоб досягнення карантину не були втрачені через те, що завтра тисячі автовласників одночасно кинуться в сервісні центри МВС перереєструвати авто. Логічно, що система сервісних центрів МВС не в змозі буде за один день провести десятки тисяч перереєстрацій авто, які накопичилися за два місяці карантину. Саме для того Головним сервісним центром МВС розроблена послуга "Запис в електронну чергу", - написав він в фейсбуці.

Запис буде проводитися через сайт Головного сервісного центру hsc.gov.ua, де необхідно пройти ідентифікацію через Bank ID або цифровий підпис. Після цього потрібно вибрати зручний сервісний центр і отримати дату і час прийому.

Сервісні центри МВС оснащені захисними прозорими перегородками і позначеннями соціальної дистанції.

Послуги будуть надаватися з дотриманням вимог перебування однієї особи на 10 кв. м і з урахуванням дистанції між відвідувачами не менш як 1,5 метра.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram