ГоловнаЕкономікаДержава

За програмою президента "Велике Будівництво" ремонт траси вперше ведеться не відрізками, а від початку до кінця, - Голик

Роботи ведуть цілодобово.

За програмою президента "Велике Будівництво" ремонт траси вперше ведеться не відрізками, а від початку до кінця, - Голик
Юрий Голик

Траса національного значення Н-30 Василівка – Бердянськ стала першою, при ремонті якої використовується принцип ремонту доріг від початку до кінця, а не відрізками, повідомляє Юрій Голик у Facebook. Такий підхід почав повсюдно використовуватися під час реалізації Програми розвитку інфраструктури «Велике Будівництво», ініціатором якої виступив Президент Володимир Зеленський.

«Це буде перша траса цьогоріч, яка відремонтована не ділянками та відрізками, як було раніше, а повністю. Перша, але далеко не остання», – запевняє Голик.

Як відомо, траса Н-30 є головною транспортною магістраллю, по якій у період відпусток проходить основний транспортний потік до курортів Приазов'я.

Водночас Голик зазначив, що трасу ремонтують цілодобово: «Минулого року, коли ми закінчували всю трасу Запоріжжя – Маріуполь, відремонтувавши її 130 кілометрів за рекордні 68 днів (а до цього 70 її кілометрів ремонтували три роки), робота на ній велася цілодобово. Цьогоріч, перетворюючи напрямок Василівка – Бердянськ в ідеальну дорогу, роботи на ній теж уже ведуться цілодобово».

Як повідомляв Голик раніше, за дорученням Президента перший бетонний автобан Решетилівка-Дніпро буде побудований за один рік. Раніше планувалося, що трасу будуватимуть протягом 3–4 років. Президент Володимир Зеленський поставив завдання побудувати цю трасу повністю вже у 2020 році. За словами Голика, доручення Президента буде виконано вчасно.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram