ГоловнаЕкономікаБізнес

ФДМ продав будинок культури "Київприладу" за 10 млн гривень

Будівля, яка розташована недалеко від "Шулявської", може бути перепрофільована.

Фонд державного майна продав будинок культури державного підприємства "Виробниче об'єднання "Київприлад" за 10 млн гривень.

Про це йдеться на сайті "Prozorro.Продажі".

Двоповерхова адміністративна будівля загальною площею 960,8 кв. м розташована на вулиці Олекси Тихого, 82, недалеко від станції метро "Шулявська".

Фото: Google Maps

В аукціоні, який відбувся 26 березня, взяли участь сім учасників. Переможцем стало ТОВ "Батьківщина Енержі Груп", яка запропонувала за будівлю 10,1 млн гривень - на 10 копійок більше, ніж ще один претендент.

Воно контролюється ліхтенштейнською RODINA AG, а кінцевим бенефіціаром є житель Швейцарії Сергій Шмідт.

За умовами продажу об'єкт соціально-культурного призначення може бути перепрофільований. Водночас покупець повинен протягом 30 днів погасити кредиторську заборгованість "Київприладу" за утримання будинку культури в розмірі 4,45 млн гривень.

Договір із покупцем наразі не підписаний.

ВО "Київприлад" випускає прилади для ракетно-космічної галузі. Підприємство брало участь у виконанні програм "Космос", "Інтеркосмос", "Союз-Прогрес", "Мир", "Енергія-Буран", "Блискавка", "Гонець", "Протон", "Зеніт", "Січ", МКС та інших.

Нагадаємо, що 26 березня ФДМ також продав за мільйон гривень будівлю у Хмельницькому, стартова ціна якої була 750 гривень.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram