ГоловнаЕкономікаДержава

Голик розповів, де стежити за ходом робіт на об'єктах "Великого будівництва"

Загалом їх - не менш як 500 по всій країні.

Голик розповів, де стежити за ходом робіт на об'єктах "Великого будівництва"

Для отримання оперативної та вичерпної інформації про те, як проходять роботи на сотнях об'єктів Національної програми «Велике Будівництво», в популярних соцмережах створені сторінки і канали глобального проєкту з будівництва та розвитку інфраструктури України. Посиланнями на сторінки програми у соцмережах поділився координатор «Великого Будівництва» Юрій Голик.

«Національний проєкт «Велике Будівництво». Можна і потрібно стежити в соціальних мережах за ходом того, як будується, ремонтується і реконструюється інфраструктура України», - пише Голик і публікує перелік соціальних мереж, які висвітлюють хід реалізації програми:

Facebook:

https://www.facebook.com/velyke.bud/

Telegram:

https://t.me/joinchat/AAAAAEvZjW0zrPiZ5ySizg

Instagram:

https://www.instagram.com/velyke.bud/

YouTube:

https://www.youtube.com/c.../UCP7-B-r2Kq9yai59MAZodeA/featured

Національну програму «Велике Будівництво» ініціював Президент Володимир Зеленський. Програмою передбачено побудувати та капітально відремонтувати в поточному році 6 500 км доріг міжнародного, національного та місцевого значення. 

Також під час реалізації програми будуть побудовані, відремонтовані і реконструйовані щонайменше 100 шкіл, 100 дитячих садків, 100 спортивних комплексів та 200 медичних установ. У програмі беруть участь усі без винятку обласні адміністрації, які в лютому представили детальні плани робіт на кожному об'єкті «Великого Будівництва».

У Національної програми «Велике Будівництво» є також онлайн-карта, на якій вказані всі об'єкти, що будуються і ремонтуються цього року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram