ГоловнаЕкономікаБізнес

SkyUp відкриває продаж квитків за пільговими цінами на рейси із 17 міст у 14 країнах

МЗС, Мінінфраструктури і авіакомпанія домовилися про створення моделей вивезення українців з інших країн.

SkyUp відкриває продаж квитків за пільговими цінами на рейси із 17 міст у 14 країнах
Фото: facebook/Skyup-airlines

Авіакомпанія SkyUp відкриває продаж квитків за пільговими цінами на нерегулярні рейси із 17 міст у 14 країнах для повернення українців з-за кордону.

Про це повідомив на брифінгу міністр закордонних справ Дмитро Кулеба, передають Українські Новини.

За його словами, Міністерство закордонних справ, Мінінфраструктури і авіакомпанія SkyUp домовилися створити моделей вивезення українців з інших держав на літаках, у тому числі через спеціальні хаби.

"Авіакомпанія SkyUp, якій ми надзвичайно вдячні за їхню конструктивну позицію і бажання разом з урядом допомогти українцям, відкриває продаж квитків на нерегулярні рейси з таких міст: Париж, Аліканте, Берлін, Стокгольм, Відень, Варшава, Прага, Тбілісі, Лісабон, Мюнхен, Неаполь, Франкфурт, Таллінн, Цюрих, Стамбул, Барселона, Лондон. Заходьте на сайт компанії, дивіться на дати, на які плануються ці рейси, купуйте квитки, підкреслюю - за пільговими цінами, і повертайтеся в Україну", - розповів Кулеба.

Міністр інфраструктури Владислав Криклій зі свого боку запевнив, що перелік міст буде розширюватися, і висловив надію, що до ініціативи приєднаються інші перевізники.

Нагадаємо, з 17 березня Україна припинила авіасполучення з іншими країнами через загрозу поширення коронавірусної хвороби.

Раніше SkyUp вже доставляла українців з Італії та з Єгипту. У лютому літак SkyUp евакуював українців з китайського Уханя.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram