ГоловнаЕкономікаБізнес

Uber Eats зробив в Україні безкоштовну доставку до кінця березня

Послуга доступна в Києві, Одесі, Львові та Харкові.

Uber Eats зробив в Україні безкоштовну доставку до кінця березня
Фото: facebook.com/Brew1867byDilmah

Сервіс доставки їжі Uber Eats в Україні розіслав своїм користувачам промокод для безкоштовної доставки з 17 по 31 березня 2020 року з ресторанів у Києві, в Одесі, у Львові та Харкові, щоб підтримати їх під час карантину.

Про нововведення повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Окрім можливості безкоштовної доставки "до дверей", Uber Eats планує впровадити додатковий функціонал, щоб зробити процес замовлення ще зручнішим.

Для підтримки партнерів у ресторанному бізнесі Uber Eats зробив безкоштовною доставку не тільки в Україні, а й в інших країнах Центральної та Східної Європи до кінця березня.

На думку Uber Eats, доставка їжі допоможе ресторанам вижити в умовах різкого скорочення попиту через карантин.

Також сервіс подбав про своїх кур'єрів, проінструктував їх, як уберегтися від вірусу, ґрунтуючись на рекомендаціях Центру контролю і профілактики захворювань США.

Нагадаємо, що мережа будівельно-господарських гіпермаркетів "Епіцентр К" продовжить роботу, незважаючи на карантин. Керівництво мережі послалося на "соціальну місію", прирівнявши себе до аптек та АЗС. Також "Епіцентр" запровадив нову послугу - онлайнове замовлення доставки їжі додому із закладів громадського харчування компанії.

Нагадаємо, в Україні до 3 квітня оголошено карантин у зв'язку із загрозою поширення коронавірусу. Закрито всі магазини, крім продуктових і аптек, а також АЗС. З 18 березня буде тимчасово припинено залізничне, авіа-і автобусне міжміське сполучення всередині країни.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram