ГоловнаЕкономікаДержава

Укравтодор узявся за «Велике будівництво», - радник прем'єра Юрій Голик

"Там, де дозволяють погодні умови, роботи вже почалися".

Укравтодор узявся за «Велике будівництво», - радник прем'єра Юрій Голик

Завдяки стійкій теплій погоді і завчасно проведеним підготовчим процедурам дорожні роботи в 14 областях України вже розпочалися. Про це на своїй сторінці у Facebook пише радник прем'єр-міністра Юрій Голик.

«Там, де дозволяють погодні умови, роботи вже почалися. Це тільки початок», - пише Голик.

Радник прем'єра публікує також карту об'єктів, на яких вже почалися ремонтні та будівельні роботи. Усього таких об'єктів станом на 20 лютого є 34.

«Дороги Укравтодору, рекордну кількість кілометрів яких буде відремонтовано та побудовано цього року», - показує Голик карту з наведеними об'єктами:

Голова Укравтодору Олександр Кубраков, у свою чергу, так коментує ранній початок дорожніх робіт: «Сприятливі погодні умови дозволяють нам розпочати дорожній сезон фактично взимку. В 14 областях стартували роботи з будівництва та реконструкції, капітального та середнього ремонту. В усіх регіонах оголошено тендери на виконання Дорожньої стратегії-2020. Додатково в березні очікуємо перші кредити від державних банків. У сумі це все є запорукою успішного втілення амбітних планів Укравтодору на 2020».

Нагадаємо, цього року в рамках проєкту «Велике Будівництво» силами Укравтодору мають бути побудовані й відремонтовані 4 000 км доріг національного та міжнародного значення. Ще 2 500 км доріг місцевого значення будуть відремонтовані силами обласних адміністрацій. Це рекордна для України кількість кілометрів доріг, які будуть відремонтовані протягом одного року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram