ГоловнаЕкономікаДержава

Радник прем'єра Юрій Голик розкрив подробиці "Великого будівництва" на Вінниччині

У Вінницькій області планують провести реконструкцію 4 шкіл і почати будівництво однієї нової.

Радник прем'єра Юрій Голик розкрив подробиці "Великого будівництва" на Вінниччині

Радник прем'єр-міністра України Юрій Голик опублікував у Facebook презентацію, в якій окреслено плани Вінницької області на 2020 рік у рамках програми "Велике будівництво". 

"На мій суб'єктивний погляд, підтриманий більшістю колег, які бачили цю презентацію наживо, план Вінницької ОДА, який, ми всі впевнені, буде втілено на 100%, - один з найбільш адекватних і грамотних", - вважає Голик. 

Згідно з цією презентацією, цього року на Вінничині планують провести реконструкцію 4 шкіл і почати будівництво однієї нової, добудувати 2 дитсадки і почати будівництво ще трьох, реконструювати один стадіон і почати роботу над будівництвом ще чотирьох.

Також в області планують ремонт 133 км доріг. Капітальний ремонт буде зроблено на таких дорогах місцевого значення: 1,6 км між Гайсином і Тепликом, 5 км між Гайсином і с. Кущинці, 5,5 км між с. Кущинці і с. Кіблич, 4,6 км між Чечельником і Білим Каменем.

Запланований ремонт на дорогах державного значення: Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам'янка (25,6 км), Виступовичі-Житомир-Могилів-Подільський (10,3 км).

Крім того, у планах на цей рік - реконструкція міжнародного аеропорту "Вінниця". 

Нагадаємо, раніше радник прем'єр-міністра Юрій Голик показав інструкцію, за якою будуть оцінювати проєкти, приймати і вводити в експлуатацію реконструйовані об'єкти в рамках проєкту "Велике будівництво" - школи, лікарні та дитячі садочки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram