ГоловнаЕкономікаБізнес

Укргазбанк профінансував закупівлю 19 одиниць комунальної техніки для Запоріжжя Новости компаний

Усього було витрачено на техніку 16,5 млн грн.

Укргазбанк профінансував закупівлю 19 одиниць комунальної техніки для Запоріжжя

Укргазбанк надав фінансовий лізинг для концерну«Міські Теплові Мережі» міста Запоріжжяна закупівлю 19 одиниць комунальноїтехніки. Так було придбано 4 легковихавтомобілі RENAULT, 4 екскаваторів-навантажувачіврізної комплектації, а також 11 ремонтнихавтомайстерень. Загалом було витраченона техніку 16,5 млн грн.

Наразі обсягугод державного Укргазбанкуз комунальним сектором перевищив 1 млрдгрн. Таку інформацію оприлюднили упрес-службі банку.

Загалом у2019 році Укргазбанк надав фінансуваннямуніципалітетам на понад 3,7 млрд грн, аце – новий транспорт в українськихмістах, відремонтовані дороги, утепленізаклади освіти та медичні установитощо.

« Комунальники потребують підтримки, саме тому ми пропонуємо просту програму фінансового лізингу з максимально зручними та лояльними умовами фінансування, що без зайвого навантаження на бюджет допомагає оновити міський транспорт. Це унікальні умови, які сьогодні не надає жоден український банк, а також дійсно легкий спосіб отримати сучасний якісний транспорт », - стверджує Голова Правління Укргазбанку Кирило Шевченко

Банк також плідно співпрацює із муніципалітетами в усіх куточках України. Наприклад, в Енергодарі Укргазбанк профінансував розвиток інфраструктури міста, де кредитні кошти влада спрямувала на капітальний ремонт дорожнього покриття головних вулиць, аби ті відповідали екологічним стандартам і були зручними та безпечними для пересування усіх без винятку жителів. У Вінниці Укргазбанк та Visa запустили систему оплати проїзду в тролейбусах, трамваях та автобусах за допомогою сучасного та зручного способу – безконтактних банківських карток. Проте левова частка проектів – це, все ж таки, модернізація транспорту. Так, на умовах лізингу Укргазбанк профінансував українські комунальні підприємства на придбання нового сучасного міського транспорту та спецтехніки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram