ГоловнаЕкономікаБізнес

Призначено нового гендиректора "Укртрансгазу"

З березня 2019 він був т.в.о. президента компанії.

Призначено нового гендиректора "Укртрансгазу"
Фото: utg.ua

В "Укртрансгазі" колегіальний виконавчий орган (правління товариства) замінили на одноосібний орган управління. Новим генеральним директором компанії призначили Сергія Алексєєнка.

Пресслужба "Укртрансгазу" інформує, що НАК "Нафтогаз України" як одноосібний акціонер АТ "Укртрансгаз" прийняв рішення про затвердження нового статуту товариства, який передбачає структурні зміни в компанії.

"Повноваження членів правління "Укртрансгазу" припинені, при цьому генеральним директором компанії призначений Сергій Алексєєнко, який з березня 2019 тимчасово виконував обов'язки президента товариства", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що зміни є частиною процесу трансформації групи Нафтогаз, що має "підвищити ефективність, посилити персональну відповідальність і прозорість в ухваленні рішень".

Алексєєнко був призначений до складу правління "Укртрансгазу" в березні 2017 року. Зона його відповідальності включала в себе інвестиційну діяльність, управління фінансами, бухгалтерський облік і аудит.

У березні 2019 Алексєєнко став тимчасово виконувачем обов'язків президента "Укратрансгаз ".

Раніше він працював на посаді радника голови правління і уповноваженого з перспективних проєктів у НАК "Нафтогаз України". До приходу в НАК обіймав низку керівних позицій в компаніях, що займаються інвестиційною та банківською діяльністю.

Також Алексєєнко є членом Наглядової ради АТ КБ "ПриватБанк" (за сумісництвом).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram