ГоловнаЕкономікаБізнес

Думки українців про легалізацію грального бізнесу розійшлися, - опитування

45,7% висловилися за легалізацію, 46,3% - проти.

Думки українців про легалізацію грального бізнесу розійшлися, - опитування
Фото: informator

Майже кожен другий українець (45,7%) підтримує легалізацію грального бізнесу в країні.

Про це свідчать результати соціологічного дослідження, проведеного Інститутом Горшеніна у співпраці з Представництвом Фонду ім. Фрідріха Еберта в Україні та Білорусі 22 листопада - 10 грудня 2019 року.

На питання "Чи підтримуєте ви ініціативу влади щодо легалізації грального бізнесу?" 26,9% респондентів відповіли "точно так", ще 18,8% вибрали відповідь "скоріше так".

У той самий час майже така кількість респондентів (46,3%) виступає проти легалізації грального бізнесу в Україні, причому третина опитаних (34,2%) вибрала відповідь "точно ні", ще 12,1% - "скоріше ні".

Довідка. Кількісне дослідження "Реформи в Україні: зміни на краще чи імітація прогресу" було проведено Інститутом Горшеніна спільно з Представництвом Фонду ім. Фрідріха Еберта в Україні та Білорусі методом особистого формалізованого інтерв'ю (face-to-face) 22 листопада - 10 грудня 2019 року. Усього було опитано 2000 респондентів віком від 18 років у всіх регіонах України (без урахування окупованих територій АР Крим, міста Севастополя, Донецької і Луганської областей) за квотами: регіон проживання, стать і вік респондентів. Похибка репрезентативності дослідження не перевищує +/- 2,2%.

Нагадаємо, що 16 січня Верховна Рада проголосувала в першому читанні за легалізацію грального бізнесу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram