ГоловнаЕкономікаДержава

На Дніпропетровщині відремонтують цілу низку важливих доріг, - радник прем'єра Голик

На 2020 рік у Дорожньому фонді закладено понад 66 млрд грн.

На Дніпропетровщині відремонтують цілу низку важливих доріг, - радник прем'єра Голик

Ремонт доріг на Дніпропетровщині більше не фінансується за залишковим принципом. У 2020 році в області буде зроблено цілу низку важливих трас. Про це в Facebook повідомив радник прем'єр-міністра України Юрій Голик.

"Хороші новини для Дніпропетровської області, яка стала для мене рідною. Після декількох років, упродовж яких "Укравтодор" область не помічав і фінансував її за залишковим принципом, цьогоріч уже є фінансування на ремонт таких доріг: об'їзна Дніпра, Дніпро - Решетилівка, Дніпро - Нікополь, Дніпро - Кривий Ріг, Кропивницький - Кривий Ріг", - написав він.

Частина дороги Кропивницький - Кривий Ріг, що проходить через Кіровоградську область, є у фінансуванні цієї області теж.

За словами Голика, такі плани позначені у стратегії ремонту доріг у 2020 році, затвердженій Кабміном на засіданні 15 січня. Він опублікував карту всіх доріг України, ремонт яких, відповідно до цієї стратегії, фінансуватимуть за рахунок Дорожнього фонду.

"Це ще не всі джерела фінансування і не всі дороги, які будуть робитися по всій країні в цьому році. Буде ще більше. Технічна і процедурна робота над кожною дорогою вже йде повним ходом", - додав радник прем'єра.

На 2020-й рік у Дорожньому фонді закладено понад 66 млрд грн.

Раніше радник прем'єра Юрій Голик повідомив, що безліч техніки і сотні асфальтних заводів готові до початку "Великого будівництва", яке передбачає масштабне будівництво тисяч кілометрів доріг, шкіл, стадіонів і дитячих садків по всій країні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram