ГоловнаЕкономікаБізнес

Італійський лоукостер Ernest Airlines призупинить польоти до Харкова

Причиною названо зниження пасажиропотоку в зимовий період.

Італійський лоукостер Ernest Airlines призупинить польоти до Харкова

Італійський лоукостер Ernest Airlines припиняє польоти до Харкова.

Про це пише профільне видання Avianews з посиланням на розсилку авіакомпанії туристичним агентствам.

На зимовий сезон 2019/2020 авіакомпанія призупинить польоти за маршрутами Київ-Генуя, Харків-Рим і Харків-Мілан. Причиною подібного рішення названо "загальне зниження пасажиропотоку в цей період".

Останній в цьому році рейс Київ-Генуя відбувся 6 грудня, але з 1 квітня польоти повинні поновитися з частотою два рази на тиждень по середах і суботах.

Останні рейси Харків-Рим в цьому зимовому сезоні відбудуться 28 грудня 2019 року і 4 січня 2020 року, а рейси Харків-Мілан - 29 грудень 2019 року, 5 і 12 січня 2020 року.

Інші дати, включаючи літній розклад 2020 року, недоступні.

З урахуванням зазначених змін маршрутна мережа лоукост до кінця зимового сезону 2019/2020 років буде включати три міста України: Київ, Львів та Одесу. Польоти до Харкова будуть припинені.

Ernest Airlinesпочав польоти до Харкова 12 березня 2019 року, відкривши рейси з римського аеропорту Фьюмічіно і міланського аеропорту Мальпенса. Спочатку рейси в обох напрямках виконувалися два рази в тиждень, проте в червні частота польотів була скорочена до одного разу на тиждень на обох маршрутах.

Нагадаємо, Ernest Airlines виконав перший рейс до Києва в грудні 2017 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram