ГоловнаЕкономікаБізнес

"JTI Україна" після зустрічі із Зеленським вирішила повністю відновити виробництво цигарок у Кременчуці

Фабрика з понеділка запустить усі лінії.

"JTI Україна" після зустрічі із Зеленським вирішила повністю відновити виробництво цигарок у Кременчуці
Фото: Дарья Бурякина

Тютюнова компанія "JTI Україна" після зустрічі з президентом Володимиром Зеленським вирішила повністю відновити виробництво цигарок у Кременчуці.

Про це пише агентство "Інтерфакс-Україна".

"Після вчорашньої продуктивної зустрічі з президентом України ми вирішили повністю відновити виробництво сигарет на фабриці в Кременчуці. З понеділка, 11 листопада, фабрика "JTI Україна" відновить виробництво на всіх лініях", - заявили в компанії.

7 листопада Зеленський зустрівся з представниками найбільших виробників цигарок, щоб залагодити питання державного регулювання торгової націнки на цигарки. 4 жовтня Верховна Рада прийняла закон про введення єдиного рахунку для сплати податків і ЄСВ. Перед другим читанням в ньому з'явилася поправка нардепа від "Слуги народу" Олександра Дубінського, згідно з якою компанії-виробники повинні продавати цигарки гуртовим компаніям за ціною, що не перевищує 80% від максимальної роздрібної ціни.

За словами генерального директора групи British American Tobacco Україна Саймона Велфорда, Зеленський запевнив виробників у швидкому вирішенні цієї проблеми.

У BAT повірили слову президента і вирішили відновити виробництво на тютюновій фабриці "В.А.Т.-Прилуки" в Чернігівській області.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram