ГоловнаЕкономікаБізнес

"Корум Україна" оскаржить у суді рішення АМКУ про штраф у розмірі 53 млн грн за торги "Львіввугілля"

Компанія заперечує проти висновків АМКУ і вважає їх такими, що не ґрунтуються на повному і всебічному дослідженні всіх обставин справи.

"Корум Україна" оскаржить у суді рішення АМКУ про штраф у розмірі 53 млн грн за торги "Львіввугілля"
Фото: www.rbc.ua

ТОВ "Корум Україна", оштрафоване Антимонопольним комітетом України на 53 млн грн за порушення законодавства про захист економічної конкуренції під час державних закупівель держпідприємства "Львіввугілля", має намір оскаржувати це рішення АМКУ в судовому порядку в рамках встановленого законодавством терміну, повідомляють "Українські новини". 

"ТОВ "Корум Україна" заперечує проти висновків АМКУ і вважає їх такими, що не ґрунтуються на повному і всебічному дослідженні всіх обставин справи. Компанія здійснює свою діяльність відповідно до вимог чинного законодавства", - йдеться в офіційній позиції компанії, опублікованій на сайті компанії у вівторок увечері.

"Корум Україна" вважає, що встановлені АМКУ факти у своїй сукупності не свідчать про вчинення товариством антиконкурентних узгоджених дій.

"За результатами зазначених у справі торгів ніяких поставок товарів ТОВ "Корум Україна" не здійснювало і не отримало доходів", - ідеться в заяві компанії.

Нагадаємо, 15 жовтня на сторінці голови Антимонопольного комітету України Юрія Терентьєва в Facebook була опублікована інформація про порушення ТОВ "Корум Україна" законодавства про захист економічної конкуренції. Компанію оштрафували на 53 млн гривень.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram