ГоловнаЕкономікаБізнес

SkyUp на зиму відкриє рейси з Києва в Зальцбург

Рейси виконуватимуться з кінця грудня до початку лютого на чартерній основі.

SkyUp на зиму відкриє рейси з Києва в Зальцбург
Фото: facebook/Skyup-airlines

Украинская авиакомпания SkyUp на зиму відкриє сезонний рейс з Києва до австрійського міста Зальцбург, що розташоване поруч з гірськолижними базами.

Польоти будуть виконуватися з 28 грудня 2019 року один раз на тиждень по суботах до 1 лютого 2020 року включно, інформує avianews.com.

"Квитки продаються тільки в форматі туди-назад за ціною від 6438 грн за тарифом Basic, який включає тільки ручну поклажу. Квитки за багажним тарифом Standard коштують від 6686 грн в обидві сторони. Максимальний час перебування в Зальцбурзі становить 7 днів", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що рейси будуть виконуватися на чартерній основі. Заявку SkyUp на відкриття регулярних рейсів Київ-Зальцбург комісія Державіаслужби відхилила на засіданні 27 серпня 2019 року.

У SkyUp відзначають, що пасажири, які купили квитки за багажним тарифом, можуть провозити в якості багажу спортивне спорядження, якщо його загальна вага не перевищує 23 кг.

"Оскільки тариф Standard включає провезення тільки одного місця вагою до 23 кг, якщо пасажир хоче взяти з собою валізу і комплект спортивного спорядження, друге місце багажу оплачується додатково. Послуга коштує 25 євро за переліт", - йдеться в повідомленні.

Раніше повідомлялося, що 26 жовтня стартує рейс зі Львова до Об'єднаних Арабських Еміратів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram