ГоловнаЕкономікаБізнес

8 і 9 листопада в Києві пройде Київський міжнародний економічний форум Анонс

Головне питання форуму в 2019 році - майбутнє в мінливому світі.

8 і 9 листопада в столиці України пройде Київський міжнародний економічний форум (КМЕФ), який уже шостий рік поспіль збирає разом відомих світових економістів, впливових бізнесменів, представників українського істеблішменту і авторитетних економічних експертів.

Головне питання форуму в 2019 році - майбутнє у мінливому світі. Від бізнес-кейсів до візіонерських ідей - доповідачі КМЕФ розкажуть про швидкі зміни економіки під впливом технологій. Підприємці, топ менеджмент, аналітики і стратеги компаній, а також керівники міжнародних організацій дадуть відповідь на головне питання: що таке четверта промислова революція і як до неї підготуватися?

Чому варто відвідати КМЕФ 2019?

КМЕФ - це головна платформа для представників бізнесу, економістів, вчених та інвесторів, у рамках якої обговорюються глобальні тренди, формується вектор розвитку на 2020 рік, встановлюються нові бізнес-контакти та зміцнюються партнерські відносини.

У цьому році на форумі спікери розкриють концепції ведення бізнесу в умовах кліматичних змін і механізми ефективного регулювання природних катаклізмів, зважаючи на їх прямий вплив на економіку. Ви будете знати, як підготувати свій бізнес до наслідків кліматичних змін.

Про ризики та наслідки глобальної кризи розкажуть спікери зі світових фінансових інституцій, які мають найактуальнішу й авторитетну інформацію про економіку світу. Ви зможете підготуватися до нового етапу розвитку фінансової системи.

Своїм баченням майбутнього фінансової світової системи поділяться:

Роберт Купман - головний економіст Світової організації торгівлі;

Джованні Сальветті - керуючий директор міжнародної банківської групи Rothschild у країнах СНД;

Вазіль Худак - віце-президент Європейського інвестиційного банку;

Йохан Еліаш - шведський бізнесмен-мільярдер, голова і виконавчий директор компанії Head.

Також на форумі бізнес-кейсами щодо залучення інвестицій поділяться представники світових компаній з мільйонними оборотами, інвестиційних фондів і міжнародних банків. Ви дізнаєтеся про нові підходи щодо залучення прямих іноземних інвестицій для розвитку бізнесу.

Окрім освітніх цілей, однією з головних задач КМЕФ є підвищення інвестиційної привабливості України. Щоб ознайомитися з бізнес-можливостями України на форум запрошені потенційні іноземні інвестори.

Незмінним стратегічним партнером Форуму є холдингова компанія UFuture, яка об'єднує компанії та соціальні проєкти Василя Хмельницького.

Ініціатор форуму Василь Хмельницький прокоментував ідею створення і проведення форуму: "Ми живемо в час глобальних і дуже швидких змін. Вони надихають і хвилюють одночасно. Україна стоїть перед вибором: триматися за тендітну стабільність або сміливо рухатися в інноваційному напрямку. Саме сьогодні ми можемо зробити квантовий стрибок у розвитку - для цього нам потрібні знання, співпраця і рішучі дії. Я бачу успіх нашого спільного майбутнього в синергії модернізованого державного сектора, енергії підприємців і таланті вчених. Ми повинні об'єднатися заради глобальних цілей, які стоять перед людством. Час рухатися вперед, трансформувати бізнес і економіку відповідно до вимог сучасності. Адже КМЕФ проводиться, щоб ми відчули тенденції майбутнього і стали тими, хто втілює їх у життя".

Київський міжнародний економічний форум - постійний майданчик для формування стратегії економічного розвитку України. Щорічно Форум збирає близько 2000 гостей та доповідачів з більш ніж 30 країн для створення комплексних стратегій модернізації бізнесу з акцентом на адаптивність та інновації.

Детальна інформація про спікерів і панельні дискусії Форуму доступна за посиланням: https://forumkyiv.org/uk/

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram