ГоловнаЕкономікаДержава

Трасу Дніпро - Кривий Ріг відремонтують за 400 млн грн, - Юрій Голик

Наступного року в пріоритеті траса Дніпро - Кривий Ріг - Миколаїв.

Трасу Дніпро - Кривий Ріг відремонтують за 400 млн грн, - Юрій Голик

Укравтодор відновив ремонт траси Дніпро - Кривий Ріг. На дорожні роботи виділено 400 млн грн. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив керівник програми «Регіональний розвиток» Українського інституту майбутнього, радник колишнього голови Дніпропетровської облдержадміністрації Юрій Голик, передає «Деловая столица».

За словами Голка, Укравтодор хронічно «забував» про цю трасу. Незважаючи на те, що навколо неї проживає 2 млн осіб, вона була не в пріоритеті в Укравтодору.

«Нагадали про важливість цієї траси. І показали, як повинні ремонтуватися траси на прикладі Запоріжжя - Маріуполь. Були виділені 400 млн на Дніпро - Кривий Ріг. Роботи на цій трасі відновлено. Зараз покажемо, за скільки днів 400 мільйонів можна перетворити в якісне дорожнє покриття», - написав Голик.

Він також додав, що в наступному році в пріоритеті траса Дніпро - Кривий Ріг - Миколаїв.

Раніше в інтерв'ю Юрій Голик розповів про нараду в Офісі президента, на якій було вирішено завершити ремонт траси Запоріжжя - Маріуполь за три місяці замість трьох років. Таким чином дорожні роботи з укладання асфальту на трасі Запоріжжя - Маріуполь завершаться до 1 жовтня. Робота пришвидшена завдяки збільшенню кількості змін і техніки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram