ГоловнаЕкономікаДержава

"Укрзалізниця" не буде купувати рушники та вишиванки на 1,5 млн гривень

Раніше стало відомо про підписання договорів за результатами тендерів.

"Укрзалізниця" не буде купувати рушники та вишиванки на 1,5 млн гривень
Фото: Александр Рудоманов

"Укрзалізниця" відмовиться від придбання рушників і вишиванок на 1,53 млн гривень. Про це сьогодні заявив голова правління компанії Євген Кравцов на своїй сторінці у фейсбуці.

"Рушників і вишиванок купувати не будемо. Поставив завдання новому директору із закупівель Сергію Довгаленку провести повний аудит процедур закупівель УЗ. І окремо - аудит "відомої" профільної філії "Центр сервісного забезпечення", яка славиться дивовижними замовленнями. Термін - один місяць", - написав Кравцов.

Раніше сьогодні в ЗМІ з'явилася інформація про те, що "Укрзалізниця" провела тендер на закупівлю 200 вишиванок і 200 лляних рушників на загальну суму 1,53 млн гривень. У тендері "Центру сервісного забезпечення" перемогло ТОВ "Скорвеус", яке запропонувало 100 чоловічих і 100 жіночих вишиванок по 4100 грн.

В іншому тендері на закупівлю лляних вишитих рушників перемогло ТОВ "ТК-Домашній Текстиль" з найнижчою ціною 711 тис. грн за 200 рушників (по 3,6 тис. за штуку). Згідно з угодою, постачальник мав надати рушник 220х35 см у пластиковому тубусі, прикрашеному вишивкою у формі малого герба України.

Нагадаємо, раніше цього тижня "УЗ" після розголосу відмовилася купувати подарункові набори по 2 тис. грн: у набір входили кришталева склянка, підсклянник з логотипом підприємства, чайна ложка і фірмове упакування.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram