ГоловнаЕкономікаБізнес

Kasta святкує своє 9-річчя: покупці онлайн-платформи самі призначають ціну

Відсвяткувати своє 9-річчя інтернет-гіпермаркет Kasta вирішив креативно, влаштувавши 31 липня та 1 серпня літній розпродаж HappyKastaDay. Відомі бренди, безкоштовна доставка замовлень від 999 гривень, нові ринкові механіки і несподівані акційні пропозиції. Фішка полягає в тому, що на певні товари самі покупці можуть встановлювати ціну, точніше використовувати знижку, яку самі собі «налайкають».

Механізм такий: вибрати серед акційних товарів бажаний, придбати його і лайкнути, натиснувши на спеціальній іконці. Кожні два лайка стають гривнею дисконту. І далі ціна залежить від активності клієнтів Kasta. Кількість акційних товарів обмежена, тому відразу додавайте свій товар у «Вибране» і дивіться, як в режимі реального часу знижується ціна.

Крім цього, Kasta з партнерами в честь 9-річчя приготувала ще пару сюрпризів. Кожне 9-те замовлення серед оплачених онлайн за допомогою банківської карти Visa автоматично отримує знижку в 9%. А в кінці дня дев'ять щасливчиків обрані серед тих, що використали для оплати карту Visa, отримають 99% знижки від свого замовлення бонусами на персональний рахунок! Після 999 гривень замовлення — доставка безкоштовна. Учасники програми лояльності KastaBlack отримують доступ до акцій на 19 хвилин швидше, ніж інші покупці. А користувачі мобільного додатка Kasta зможуть зробити це на 9 хвилин раніше, ніж ті, хто зайде через основний сайт. 9-річчя — ідеальний час для бажаючих придбати місячну або річну підписку на KastaBlack — оплатіть її картою Visa і знижка 50% ваша. Це дасть можливість безкоштовно отримувати свої замовлення до дверей квартири кур'єром або в одне з 105 відділень KastaPost, де завжди є можливість безкоштовної примірки. У разі якщо товар не підійде, його можна повернути і отримати свої гроші на банківську карту протягом 3-4 хвилин.

У дні свят усі клієнти разом з попередньо оформленим замовленням отримають промокод на знижку в 30 гривень для наступних покупок. А на Facebook-сторінці Kasta будуть проведені розіграші гаджетів, наборів електроніки і пакетів крутих вражень.

Цього року команда Kasta не сумнівається, що свято буде особливим, завдяки модифікованій бізнес-моделі, використанню інноваційних продуктів і появі нових категорій електроніки і побутової техніки. Відвідувачі онлайн-платформи зможуть вибрати товар, порівняти ціни, а потім добре розглянути або приміряти отримані речі в відділеннях KastaPost.

Будьте активними, святкуйте з Kasta 9 років, і вигода вам забезпечена!

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram