ГоловнаЕкономікаБізнес

Dragon Capital купив приміщення львівського ресторану "Під левом" за рекордні для міста 116 млн гривень

Компанія продовжує активно скуповувати нерухомість.

Dragon Capital купив приміщення львівського ресторану "Під левом" за рекордні для міста 116 млн гривень
Фото: facebook.com/lviv.adm

Інвестиційна компанія Dragon Capital (ТОВ "Драгон капітал консалтинг") купила приміщення львівського ресторану "Під левом" на площі Ринок за рекордні для міста 116 млн гривень.

Про це йдеться на сайті міськради.

Лот площею 945,1 кв. м - це нежитлові приміщення в підвалі і на першому поверсі трьох сусідніх будівель, з'єднаних між собою переходами.

Раніше тут був артресторан "Під левом".

Попередній орендар (ТОВ "Краківський ринок") не використовував приміщення і не платив за оренду, тому міське управління комунальної власності було змушене подати позов про розірвання договору та виселення цього орендаря. На сьогодні ця заборгованість перебуває на стягнення у виконавчій службі.

Стартова ціна лота становила 95,2 млн гривень.

Dragon Capital - одна з найбільших в Україні груп компаній, які працюють у сфері прямих інвестицій і фінансових послуг і надають повний спектр інвестиційно-банківських і брокерських послуг для корпоративних і приватних клієнтів.

Компанія заснована 2000 року в Києві, а в останні роки активно скуповує активи. Зокрема: українську онлайн-платформу морських перевезень ShipNEXT, бізнес-центри "Прайм" і "Євразія" в Києві, ТРК "Радіо-Ера", ТЦ "Піраміда" в Києві, частку в "Українській біржі".

2018 року Dragon Capital купив бізнес-центр "Торонто" на вулиці Великій Васильківській у Києві, офісні будівлі Horizon Park Business Center у Києві, бізнес-центр Eco Tower у Запоріжжі, ТРЦ Victoria Gardens у Львові, торговий центр Sky Park у Вінниці, 2019 року - логістичний комплекс "Арктика" під Києвом.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram