ГоловнаЕкономікаБізнес

Wizz Air скорочує частоту 17 рейсів з Києва через затримку постачань літаків

Wizz Air скорочує частоту 17 рейсів з Києва через затримку постачань літаків
Фото: EPA/UPG

Компанія Wizz Air оголосила про скасування в серпні частини рейсів з Києва по 17 напрямах через затримку з постачань літаків.

Про це повідомляє Аvianews.com.

Відзначається, що з 3 по 20 серпня буде зменшена частота польотів до Варшави, Будапешта, Меммінгена, Кельна, Біллунна, Берліна, Бремена, Франкфурта, Гамбурга, Дортмунда, Риги, Ганновера, Ларнаки, Кракова, Відня, Братислави і Копенгагена. Загальний обсяг скорочених рейсів за вказаними напрямками становитиме 24 в тиждень.

З пасажирами, які купили квитки через сайт Wizz-Air, чиї рейси скасовані, в авіакомпанії пообіцяли зв'язатися, проінформувати про зміни і запропонувати кілька опцій. Серед них - можливість безкоштовного перебронювання квитка на той самий маршрут, але на іншу дату або зміну маршруту, повне повернення вартості квитка або отримання 120% від вартості квитка у вигляді кредиту для покупки квитків на інші рейси.

Пасажирам, які оформили квитки через агенції, необхідно звернутися за місцем покупки або ж зателефонувати на гарячу лінію Wizz Air в Україні, оскільки в авіакомпанії немає доступу до адрес електронної пошти або телефонів таких мандрівників.

Список напрямків з Києва, частина рейсів за якими буде скасовано (у дужках вказані дні, в які польоти будуть скорочені): Варшава (понеділок, п'ятниця); Будапешт (понеділок, п'ятниця); Меммінген (понеділок, п'ятниця); Кельн (понеділок, п'ятниця); Біллунн (вівторок); Берлін (середа, субота); Бремен (вівторок); Франкфурт (середа, субота); Гамбург (середа); Дортмунд (четвер); Рига (четвер); Ганновер (четвер); Ларнака (субота); Краків (неділя); Відень (вівторок, четвер); Братислава (неділя); Копенгаген (неділя).

Маршрутна мережа Wizz Air з Києва включає 30 напрямків в країни Європи.

Нагадаємо, в зимовому сезоні 2019/2020 років Wizz Air має намір збільшити частоту польотів до Львова за існуючими напрямками на 10 рейсів у тиждень порівняно з минулою зимовою навігацією.

Група компаній Wizz Air є найбільшим лоукост-авіаперевізником у Центральній і Східній Європі. Загальна чисельність авіапарку Wizz Air становить 96 авіалайнерів, 28 операційних баз авіакомпанії розташовані в 16 країнах, а маршрутна мережа авіакомпанії складається з більш ніж 600 маршрутів по 141 напрямку в 44 країни.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram