ГоловнаЕкономікаБізнес

"Укрзалізниця" презентувала концепцію страхування вантажів

Проблема крадіжки вантажів існує давно, але спроби вирішити її за допомогою охорони і захисних пристроїв не увінчалися успіхом.

"Укрзалізниця" презентувала концепцію страхування вантажів
Фото: ukrspec.com

Товариство з обмеженою відповідальністю "Укрзалізниця" разом з компанією Colonnade розробили концепцію страхування вантажів. Про це на фейсбуці заявив директор з розвитку бізнесу "Укрзалізниці" Андрій Рязанцев.

"Сьогодні, як і обіцяли, представили разом з компанією Colonnade в Європейській бізнес асоціації (ЕВА) представникам ринку концепцію страхування вантажів. Їх розкрадання є однією з наболілих проблем нашого основного бізнесу - вантажних перевезень. Ця проблема призводить до відтоку з залізниці дорогих вантажів. Саме тих, які дають прибуток "Укрзалізниці" під час перевезень", - йдеться в повідомленні Рязанцева.

Проблема крадіжки вантажів існує досить давно, але спроби вирішити її за допомогою збільшення фізичної охорони і удосконалення захисних пристроїв не дали очікуваних результатів.

За результатами презентації першої зустрічі, учасники прийшли до висновку, що пропозиції про страхування вантажів "Укрзалізниці" свідчать про підвищення клієнтоорієнтованості компанії та спрямовані на поліпшення бізнесу всіх учасників ринку.

Фото: Andrey RyazantsevFB

Проблема з розкраданнями вантажів і розукомплектуванням рухомого складу є загальнодержавною, пов'язана із загальним рівнем життя. Для вирішення цієї проблеми потрібно активно задіяти правоохоронні органи, оскільки компанія сама не може вирішити це питання.

Наступний етап після отримання пропозицій і консолідованої думки ЕВА - початок спільного збору статистичних даних і формування вартості пропонованого продукту.

Нагадаємо, "Укрзалізниця" хоче забрати міську електричку Києва з балансу "Київпастрансу". І інтегрувати її в систему приміських перевезень Kyiv City Express.

Перевізник стверджує, що зараз зі станом електричок ситуація критична. Через незадовільний стан дев'ять рейсів міської електрички були скасовані. Крім того, УЗ пропонує "Київпастрансу" виділити на їх відновлення 500 млн грн - 50 млн грн на кожну.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram