ГоловнаЕкономікаДержава

Харківський суд закрив справу про скасування підвищення тарифів на проїзд у метро

Антикорупційний центр подасть апеляцію на закриття справи.

Харківський суд закрив справу про скасування підвищення тарифів на проїзд у метро

Харківський окружний адміністративний суд продовжив слухання справи про скасування рішення виконавчого комітету міськради про підвищення вартості проїзду в метрополітені. О 10:50 суддя Андрій Зінченко зачитав рішення, в якому постановив задовольнити клопотання міськради і закрити провадження з приводу оскарження тарифів у харківській підземці. Про це повідомляє місцеве видання KharkivToday.

На початку засідання представник міськради Костянтин Прокоп'єв подав клопотання про закриття провадження щодо тарифів у метро.

Після завершення засідання представники Харківського антикорупційного центру заявили, що оскаржать рішення суду.

"Ми вважаємо, що це повністю незаконно і що жодних підстав для закриття провадження немає. Так вийшло, що міськрада розуміє повну безперспективність своєї позиції, саме тому вона за новою процедурою перезатвердила тарифи, але тепер питання в тому, щоб ніхто не відповів за те, що незаконні тарифи були чинними в Харкові протягом понад трьох місяців, і триває боротьба за те, щоб не було жодних компенсацій", - повідомив Ігор Черняк.

Нагадаємо, 22 травня виконком Харківської міськради ухвалив ще одне рішення про затвердження тарифів у Харківському метрополітені - проїзд подорожчав з 6 гривень до 8 гривень. Хоча фактично за новими тарифами харків'яни їздять з лютого. Після першого рішення про підвищення тарифів городяни вийшли на акції протесту, однак домогтися зниження тарифу їм не вдалося.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram