ГоловнаЕкономікаФінанси

В Україні триває вигідна для позичальників війна між МФО

За рахунок поліпшення умов оформлення кредиту українські МФО продовжують набирати популярності. Кожна мікрофінансова організація намагається зробити більш вигідну пропозицію, що йде тільки на користь позичальникам.

Найважливішим критерієм під час вибору фінансової компанії є процентна ставка. Її знижують повільно, намагаючись зберегти власну вигоду. Cashinsky пішов на ризик, знизивши ставку з онлайн кредиту до 0,01% в день. Таку пропозицію практично неможливо знайти, тому не дивно, що сервіс відразу привернув увагу тисяч позичальників.

Мікрофінансові організації відрізняються від банків невеликими термінами. У компанії «Кешінській» можна взяти кредит на термін від 5 до 30 днів. Максимальна сума становить 7 000 гривен. Цього цілком достатньо для вирішення невеликих фінансових проблем, наприклад, ремонту техніки або оренди житла.

У боротьбі за позичальника МФО стають лояльнішими. Якщо раніше потрібно було підтверджувати дохід, шукати поручителів та /або залишати заставу, то тепер достатньо надати паспорт та ідентифікаційний номер платника податків (ІПП).

Для оформлення кредиту онлайн потрібно мати не менш як 18 років. Буде потрібна банківська карта, мобільний телефон і електронна пошта. Компанії працюють зі студентами, пенсіонерами, фрілансерами, суб'єктами підприємницької діяльності. Є можливість оформити позику без кредитної історії або з наявністю невеликих прострочень за попередніми позиками.

На отримання кредиту онлайн потрібно 30-60 хвилин в середньому. Наприклад, на сервісі Cashinsky - 15 хвилин. Для оформлення позики потрібно розрахувати терміни і суму на кредитному калькуляторі. Нові клієнти повинні пройти реєстрацію, ввівши email і пароль. В особистому кабінеті потрібно заповнити та надіслати заявку. Якщо відповідь позитивна, протягом декількох хвилин гроші надійдуть на карту.

Мікрофінансові організації надають функцію пролонгації - продовження терміну виплат з кредиту. Клієнт сплачує нараховані за час користування позикою відсотки, а компанія - продовжує терміни.

Надалі кількість мікрофінансових організацій продовжить рости. Цей факт змушує компанії покращувати умови кредиту онлайн і проводити акції. Єдина проблема - вибір конкретної фінансової компанії. Якщо хочете заощадити час на пошуках, звертайтеся в Cashinsky. Деталі можна дізнатися на сайті https://cashinsky.ua.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram