ГоловнаЕкономікаБізнес

Українська авіакомпанія Windrose буде літати з Одеси в Тель-Авів

Польоти плануються три рази на тиждень.

Українська авіакомпанія Windrose буде літати з Одеси в Тель-Авів
Фото: Крылья

Державіаслужба України схвалила заявки української авіакомпанії Windrose ("Роза Вітрів") на виконання рейсів з Одеси в Тель-Авів. Про це заявлено у відповідному рішенні, опублікованому на сайті Державіаслужби.

За підсумками засідання комісії Державіаслужба дала право компанії Windrose літати рейсом Одеса - Тель-Авів з частотою три рази на тиждень і необмеженим терміном дії права на цю повітряну лінію.

При цьому авіакомпаніям SkyUp і "Atlasjet Україна" було відмовлено в польотах зазначеною повітряною лінією з частотою два рейси на тиждень. Останній регулятор ще відмовив у можливості експлуатації повітряної лінії Київ - Ізмір (Туреччина) з частотою три рейси на тиждень.

Авіакомпанії "Ейр Таурус" Державіаслужба дозволила здійснювати польоти в Зімбабве (Хараре, Булавайо, Масвінго, Чіредзі, Кариба, Вікторія Фолс, Хванге).

Також регулятор відмовив авіакомпанії "Міжнародні авіалінії України" у внесенні зміни в документ про право на експлуатацію повітряної лінії Київ - Париж.

Нагадаємо, з кінця березня 2019 року Ірландська лоукост-авіакомпанія Ryanair анонсувала запуск рейсів із Одеси в чотирьох напрямках: до Кракова, Катовіце, Вроцлава і Берліна. Перші пасажири зможуть вирушити до Кракова вже в червні цього року. Три інші напрямки - в Катовіце, Вроцлав і Берлін - почнуть працювати в жовтні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram