ГоловнаЕкономікаДержава

КМДА почне відключати опалення 6 квітня

Опалювальний сезон уже завершився в Одесі, Дніпрі та Херсоні.

КМДА почне відключати опалення 6 квітня
Фото: Макс Левин

Київська міська державна адміністрація має намір почати відключати опалення в житлових будинках із 6 квітня. Про це заступник голови Київської міської державної адміністрації Петро Пантелєєв повідомив на прес-конференції.

"Прийнято рішення завершити опалювальний сезон із 6 квітня. З 6 квітня будуть зупиняти постачання тепла на всі об'єкти соціальної інфраструктури, у житловий фонд. Для проведення таких операцій потрібно близько трьох діб", - сказав він.

Пантелєєв зазначив, що опалення в лікувальних і соціальних закладах відключатимуть окремо, за відповідною заявою головлікарів.

Київська влада має намір відключити опалення до 15 квітня у зв'язку з теплим прогнозом погоди і через економічні причини.

Нагадаємо, виконавчі комітети Херсонської, Одеської та Дніпровської міських рад 1 квітня ухвалили рішення завершити опалювальний сезон у житловому фонді.

"Київтеплоенерго" з 1 травня має намір підняти тарифи на опалення на 18-19%. Це пов'язано з підвищенням цін на газ. Нова ціна буде варіюватися від 1147 до 1169 грн/Гкал.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram