ГоловнаЕкономікаБізнес

В "Укртрансгазі" змінили т.в.о. президента

Попередній керівник пішов у "Нафтогаз України".

В "Укртрансгазі" змінили т.в.о. президента
Фото: utg.ua

Тимчасово виконувачем обов'язки президента "Укртрансгазу" з 19 березня став Сергій Алексєєнко.

Про це йдеться на сайті компанії.

Алексєєнко замінить Андрія Хоменка, який пішов у "Нафтогаз України" на посаду голови дивізіону технічного забезпечення.

Новий т.в.о. президента з березня 2017 року входить до складу правління "Укртрансгазу". Зона його відповідальності включала в себе інвестиційну діяльність, управління фінансами, бухгалтерський облік і аудит.

Склад правління "Укртрансгазу" зараз складається з чотирьох топ-менеджерів компанії: Сергія Алексєєнка, Павла Станчака, Тетяни Федорової і Хюнчана Кана.

Алексєєнко народився 1976 року. Закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут міжнародних відносин за спеціальністю «Міжнародні відносини» і «Міжнародна інформація».

До призначення членом правління "Укртрансгазу" Алексєєнко працював на посаді радника голови правління і уповноваженого з перспективних проектів у НАК "Нафтогаз України". До приходу в НАК обіймав кілька керівних позицій в компаніях, що займаються інвестиційною та банківською діяльністю.

Він також входить до складу наглядової ради ПриватБанку.

"Укртрансгаз", 100% якого належать НАК "Нафтогаз України", експлуатує систему магістральних газопроводів і 12 підземних сховищ газу країни загальною ємністю 31 млрд куб. м.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram