ГоловнаЕкономікаБізнес

Український лоукостер почав продавати квитки на внутрішні рейси від 500 гривень

Перельоти стартують у червні 2019 року.

Український лоукостер почав продавати квитки на внутрішні рейси від 500 гривень
Фото: facebook/Skyup-airlines

Українська авіакомпанія SkyUp з червня 2019 року почне виконувати регулярні внутрішні рейси в Україні. Першими такими напрямками для авіаперевізника стануть маршрути Київ-Одеса і Одеса-Харків

Про це повідомляє "Центр транспортних стратегій".

Згідно з інформацією в системі бронювання на сайті SkyUp, польоти з Києва в Одесу почнуться з 2 червня наступного року і будуть виконуватися двічі на тиждень - по середах і неділях. Час вильоту з Києва - 10:00, прибуття до Одеси - 11:00.

Вартість квитка за економ-тарифом - 492 грн. В цей тариф включено ручний багаж до 7 кг. Тариф стандарт з ціною квитка 802 грн дозволить взяти на борт, крім ручного багажу, 23 кг багажу. Гнучкий економ коштує 1 301 грн, він включає ті ж опції, що і стандарт, але також дозволяє скасувати бронь з доплатою.

Рейси Одеса-Харків також будуть виконуватися з 2 червня, два рази на тиждень - по четвергах і неділях. В аеропорту "Одеса" вже підтвердили, що готуються до їх обслуговування. Вартість квитків до Харкова - від 501 грн.

Нагадаємо, ТОВ "Авіакомпанія "Скайап" зареєстрована в Києві в червні 2016 року. Засновником SkyUp виступило ТОВ "ACS-Україна" Тетяни Альби і Юрія Альби, яким також належить туроператор JoinUp!

18 травня Державна авіаційна служба України видала авіакомпанії SkyUp сертифікат експлуатанта повітряних суден. 19 травня лоукостер почав польоти - перший рейс авіакомпанія здійснила за маршрутом Київ - Анталія - Київ.

В кінці жовтня SkyUp вперше відкрила продаж на регулярні рейси - з Києва до Барселони, Софії, Тбілісі і Попрада.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram