ГоловнаЕкономікаБізнес

Wizz Air відкриє два нові рейси з Кракова в Україну

Польоти до Києва почнуться у квітні, до Харкова - у вересні.

Wizz Air відкриє два нові рейси з Кракова в Україну
Фото: EPA/UPG

Угорська авіакомпанія Wizz Air у 2019 році запустить нові прямі рейси з Кракова до Києва і Харкова.

Про це, посилаючись на інформацію у системі бронювання угорського лоукостера, повідомило профільне видання avianews.com.

Польоти зі столиці України почнуться з 5 квітня і виконуватимуться чотири рази на тиждень по понеділках, середах, п'ятницях і неділях. Вартість квитків - від 609 грн в один бік.

Рейси Харків-Краків стартують з 16 вересня з частотою двічі на тиждень - по понеділках і п'ятницях. Вартість квитків - від 459 грн в один бік.

Нові напрямки в Україні запустять в рамках відкриття нової бази Wizz Air у Польщі навесні 2019 року з двома літаками Airbus A321. Окрім рейсів до Києва і Харкова, Wizz Air також відкриє рейси з Кракова у Барі, Біллунн, Донкастер-Шеффілд, Катанію, Кутаїсі, Ларнаку, Лондон, Осло, Ніццу й Турку.

Фото: avianews.com

Нагадаємо, 20 листопада стало відомо, що Wizz Air має намір відновити роботу своєї української авіакомпанії "Візз Ейр Україна", яку закрили навесні 2015 року.

Wizz Air - найбільший лоукост-авіаперевізник у Центральній та Східній Європі, який виконує рейси більш ніж за 600 маршрутами з 25 баз, поєднуючи 142 напрямки у 44 країнах. Флот авіакомпанії налічує 105 літаків Airbus A320 і A321.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram