ГоловнаЕкономікаФінанси

Експерти на круглому столі в Інституті Горшеніна обговорять ліквідацію Нацкомфінпослуг

А також вигоди законопроекту про СПЛІТ.

Експерти на круглому столі в Інституті Горшеніна обговорять ліквідацію Нацкомфінпослуг
Фото: Макс Левин

20 листопада 2018 року о 11:00 в межах інформаційного партнерства Інститута Горшеніна та Реанімаційного Пакету Реформ за підтримки сайту LB.ua  відбудеться круглий стіл: «Реструктуризація нагляду на фінансовому ринку України. Відтермінування неможливе».

Захід відбудеться у прес-центрі Інституту Горшеніна (м. Київ, вул. Мала Житомирська, 18б).

22 листопада в порядок денний Верховної Ради внесений законопроект №2413-а «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо консолідації функцій із державного регулювання ринків фінансових послуг», відомий як законопроект про СПЛІТ. Документ передбачає ліквідацію Нацкомфінпослуг і розподіл його функцій між Нацбанком і Нацкомісією з цінних паперів та фондового ринку. Ліквідація небанківського регулятора - Нацкомфінпослуг - справжня революція на небанківському фінансовому ринку. Які інші проблеми небанківського сектору вирішує законопроект та як він зможе врегулювати та змінити страховий ринок журналісти дізнаються під час круглого столу.

Спікери:

  • Руслан Демчак - народний депутат України;
  • Олександр Бевз - заступник начальника управління - начальник відділу Департаменту реєстраційних питань та ліцензування Національного банку України;
  • Ігор Пашко - Голова Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг (Нацкомфінпослуг);
  • Тимур Хромаєв - Голова Нацкомісії з цінних паперів та фондового ринку;
  • Олександра Бетлій - головний економіст Міністерства фінансів України;
  • Галина Третьякова - експерт групи Реформа фінансового сектору та пенсійної системи Реанімаційного Пакету Реформ, керівник Українська федерація убезпечення.

Захід транслюватиметься наживо на сторінці РПР у Facebook, а також на lb.ua.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram