ГоловнаЕкономікаФінанси

Зустріч з автором книги про ПриватБанк відбудеться 8 листопада у київській "Букві"

Андрій Яницький - редактор економічного розділу на LB.ua.

Зустріч співавтора книги "Приватна історія. Зліт і падіння найбільшого приватного банку України" Андрія Яницького з читачами відбудеться у найближчий четвер 8 листопада 2018 року о 19:00 у київському книжковому магазині "Буква" неподалік від метро "Театральна" (точна адреса Богдана Хмельницького 3Б).

"Приватна історія" - це перша незалежна книга про відому українську компанію - ПриватБанк. В її основу покладено сорок ексклюзивних інтерв'ю, архівні матеріали та відомості інсайдерів, які висвітлюють ключові моменти двадцяти п'яти років розвитку банку - з 1992 по 2016 рік.

Розповідь починається з ідеї колишнього комсомольця Сергія Тігіпка створити банк і закінчується націоналізацією Привату. Між цими подіями Вірка Сердючка допомагає банку скуповувати ваучери, банкіри зустрічаються з кримськими бандитами, Павло Лазаренко отримує свою частку, зарплату видають горілкою, Приват рухає курс білоруського «зайчика» і виводить гроші з України.

Андрій Яницький - економічний журналіст з 10-річним досвідом, редактор економічного відділу LB.ua, кращий фінансовий журналіст України 2017 року за версією інвесткомпанії ICU. Раніше ми публікували уривок з книги про ПриватБанк. Уривки та рецензії на інші книги про економіку читайте у спеціальній рубриці "Ділові книги".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram