ГоловнаЕкономікаБізнес

Син Оксани Білозір очолив державну компанію

Андрія Білозіра призначено в.о. директора "Украгролізингу".

Син Оксани Білозір очолив державну компанію
Фото: ZIK

Кабінет Міністрів 31 жовтня призначив виконувачем обов'язків генерального директора Національної акціонерної компанії "Украгролізинг" Андрія Білозіра, сина депутата Верховної Ради від БПП Оксани Білозір і композитора Ігоря Білозіра.

Про це йдеться на сайті Кабміну.

Уряд призначив Білозіра до призначення гендиректора в установленому порядку.

При цьому було визнано таким, що втратило чинність, розпорядження про призначення Процюка на посаду гендиректора від 22 липня 2015 року.

Згідно з декларацією за 2017 рік, Білозір є бенефіціарним власником компанії-постачальника запчастин до імпортної сільськогосподарської техніки "Артагро", рекламної компанії "Овербренд" і підприємства з ремонту і технічного обслуговування електроустаткування "ЖЛК Будпласт". Також володіє майновим авторським правом на музику його батька - композитора, народного артиста України Ігоря Білозіра.

"Украгролізинг" займається наданням у фінансовий лізинг сільськогосподарської техніки та обладнання для сільського господарства. До складу НАК входять підприємства технічного обслуговування, матеріально-технічного постачання і машинно-технічні станції.

Компанія входить до приватизаційного списку.

Оксана Білозір - кума президента Петра Порошенка, вона хрестила доньок нинішнього голови держави.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram