ГоловнаЕкономікаДержава

В Україну прибула перша за 10 років офіційна торгова місія США

Заплановано понад 60 зустрічей з представниками українського бізнесу.

В Україну прибула перша за 10 років офіційна торгова місія США

В Україну прибула офіційна торгова місія США, що складається з 12 компаній, які представляють американське сільське господарство, енергетику, інфраструктуру й IТ-сектор.

Про це повідомляє УНІАН.

Місія триватиме два дні, протягом яких планується провести понад 60 зустрічей з представниками українського бізнесу. Перший віце-прем'єр-міністр - міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів висловив надію, що американський бізнес зацікавиться не тільки можливостями щодо відкриття нових компаній в Україні, але також візьме участь в процесі приватизації державних підприємств.

В якості демонстрації поліпшень умов ведення бізнесу Кубів зазначив, що за останні роки Україна скасувала понад 14 тис. застарілих стандартів, а також повідомив про плани щодо впровадження євростандартів (по 1500 на рік), що має суттєво поліпшити інвестиційний клімат в країні.

За словами посла США в Україні Марі Йованович, місія є першою такою за останні 10 років, що підтверджує поліпшення взаємин двох країн.

Нагадаємо, у вересні президент Петро Порошенко зустрівся з представниками американського бізнесу, які або вже представлені в Україні, або зацікавлені в розвитку бізнесу в нашій країні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram