ГоловнаЕкономікаБізнес

"Завод "Кузня на Рибальському" спростував неправдиву інформацію

"Завод "Кузня на Рибальському" спростував неправдиву інформацію
Фото: Преступности.НЕТ

Керівництво ПАТ "Завод "Кузня на Рибальському" (раніше - ПАТ "Ленінська кузня") оскаржило  інформацію про виведення частини активів з-під управління Товариства, що з'явилася вчора в ЗМІ. Про це йдеться в заяві компанії.

"Інформація про виведення частини активів з ПрАТ "Завод "Кузня на Рибальському", що з'явилася в ЗМІ, є маніпуляцією і брехнею. ТОВ "БУД Реновація" є 100% дочірньою компанією ПрАТ "Завод" Кузня на Рибальському", в разі продажу ПрАТ "Кузня на Рибальському" нові власники матимуть повний контроль над усім майном товариства і його дочірніми компаніями. На жаль, низка українських ЗМІ вважають за можливе використовувати в своїх публікаціях формулювання "причини, які могли спонукати", що є відвертими домислами. З огляду на той факт, що ніхто нічого не виводив з-під контролю Товариства, то і всі домисли про можливі причини є брехнею", - повідомили в ПрАТ "Завод "Кузня на Рибальському".

У керівництві підприємства стверджують, що інформацію про виведення активів поширюють видання, пов'язані з політиками Анатолієм Гриценком і Андрієм Садовим. На "Заводі "Кузня на Рибальському" вважають такі публікації "чорною піаркампанією, які проводять недобросовісні політики".

Нагадаємо, раніше повідомляли, що група "ТАС" Сергія Тігіпка досягла попередніх домовленостей про придбання ПрАТ "Завод "Кузня на Рибальському".

"На цьому етапі в Антимонопольний комітет України подано заяву про можливість придбання акцій ПрАТ "Завод "Кузня на Рибальському". Після отримання дозволу від регулятора сторони мають намір продовжити роботу з укладення угоди", - поінформували в прес-службі "ТАС" Сергія Тігіпка у відповідь на офіційний запит агентства "Інтерфакс-Україна".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram