ГоловнаЕкономікаБізнес

Журналіст LB.ua представить книгу про ПриватБанк на Форумі видавців у Львові

Презентація відбудеться 20 вересня 2018 року о 15:00 у Львівському палаці мистецтв.

Редактор економічного розділу LB.ua Андрій Яніцький представить перше видання книги про ПриватБанк українською мовою на Форумі видавців у Львові 20 вересня 2018 року. Презентація пройде о 15:00 у Палаці мистецтв за адресою Коперника, 17. Раніше ми публікували уривок з цієї книги.

На початку презентації Андрій пройде тест на детекторі брехні, випробування проведуть фахівці компанії Polygraph Systems, серед партнерів якої є ПриватБанк, МАУ і Київстар. Потім відповість на питання публіки. Модератор зустрічі - Дмитро Кириченко, власник видавництва Bright Star Publishing, яке видало "Приватну історію".

Книга "Приватна історія. Зліт і падіння найбільшого приватного банку України" вперше була представлена російською мовою на "Книжковому арсеналі" в Києві в червні 2018 року. Кілька примірників "Приватної історії" купили президент України Петро Порошенко, чинний на той момент міністр фінансів Олександр Данилюк. Книгу також отримали голова НБУ Яків Смолій, керівник Фонду гарантування вкладів Костянтин Ворушилін та інші українські топ-чиновники. Інтерес до історії Привату також був у колишніх акціонерів, керівників і VIP-клієнтів банку.

Нагадаємо, 20 грудня 2017 року ПриватБанк подав у суд на своїх колишніх власників.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram