ГоловнаЕкономікаБізнес

"Київміськбуд" визнали одним із найбільш упізнаваних українських брендів Новости компаний

63 роки жодної недобудови.

"Київміськбуд" визнали одним із найбільш упізнаваних українських брендів
Фото: Domik.ua

Холдингова компанія "Київміськбуд" увійшла до топ-20 найвідоміших українських брендів. Відповідний перелік сформовано та опубліковано виданням "Власть денег".

 

Як зазначає видання, до списку включено бренди вітчизняних компаній, які мають понад 10-річну історію, встигли отримати визнання у всій країні і стали лідерами у своїх галузях.

       

Коментуючи номінацію, голова правління – президент "Київміськбуду" Ігор Кушнір наголосив, що подібні визнання це не лише приємно, а й надзвичайно відповідально.

 

"Пишаюся, це – єдина будівельна компанія в списку! Але і розумію міру відповідальності, яку накладають такі рейтинги. "Київміськбуд" знають і впізнають, ба більше – компанії довіряють! 63 роки беззмінного лідерства – це відмінний гарт. Від того і немає, і не буде у компанії жодної недобудови. Абсолютно всі об’єкти – до кінця, абсолютно всім покупцям – свої квадратні метри. На сьогодні майже 2 млн киян живуть у квартирах, побудованих "Київміськбудом", і  на наступні півстоліття плани не менш амбітні", – зазначив Ігор Кушнір.

 

Щодо механізму ранжування, видання підкреслює, що обмежилось компаніями, які виробляють товари масового споживання і надають послуги населенню. Своїм успіхом ці компанії  і їх бренди завдячують вмінню відчувати і задовольняти запити українців. У рейтингу представлена широка регіональна географія підприємств і водночас широкий галузевий спектр.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram